Terugblik foto's, video's en acties

Foto's Feestweekend

Klik op onderstaande buttons en bekijk de gemaakte foto's tijdens het feestweekend.

Foto's downloaden kan via de computer of laptop. Niet via de telefoon!

Video's Feestweekend

Klik op de onderstaande buttons en bekijk de gemaakte video's van het Feestweekend

Acties die we gehouden hebben om het feestweekend te kunnen bekostigen

 

Winter wandeltocht 13 februari 2022

Op zondag 13 februari hadden wij een Winter wandeltocht georganiseerd.  Wat was dit een succes! Deze tocht ging over zandpaden, wegen en weilanden in het buitengebied van Zwolle en Meddo. En ook een stuk Zwillbrocker Venn werd meegenomen. Het was fantastisch mooi weer! Waardoor er ook een hele grote opkomst was. Ruim 230 mensen hebben meegelopen.  Men kon starten met een kop koffie/ thee en Pille wegge gesponsord door Bakkerij Nales. Onderweg was er nog een pauzeplek en aan het eind van de wandeltocht kon men genieten van een heerlijke kop erwten of tomatensoep.  

Wij kunnen terug kijken op een hele leuke en succesvolle wandeltocht! Iedereen die heeft meegelopen heel erg bedankt! En ook bedankt voor al jullie leuke reacties!

De opbrengst komt uiteraard weer geheel ten goede aan het feestweekend!

 

Boek: De Zwolse School

Het boek De Zwolse School: basis van een 'kleine kern' is nu te verkrijgen bij Café Grolzicht. De kosten hiervan zijn €10,- (contante betaling).

Bekendmaking opgehaalde bedrag sponsorloop

woensdag 29 september 2021

Vanochtend werd op de Ludgerusschool  bekend gemaakt wat het totaal opgehaalde bedrag is van de sponsorloop. Het bestuur van 100 jaar Ludgerus was hierbij uitgenodigd.  De leerkrachten zorgden dat de kinderen allemaal aanwezig waren in de ontvangstruimte.  Juf Irma deed een mooi inleidend woordje over de sponsorloop en de Ludgerus school 100 jaar. Daarna maakte Bianca Meekes samen met Heino Meekes van de oudervereniging en de kinderen van de school het bedrag bekend. Een aantal kinderen mochten naar voren komen en kregen een bordje die ze met de gekleurde kant naar het publiek hielden. Om de beurt mocht een kind het bordje omdraaien. En wauw wat hebben de kinderen een ongelooflijk hoog bedrag opgehaald! Het totaalbedrag is: € 2.466,93. Wij van het bestuur waren totaal overdonderd! Waar een kleine school al niet goed in is! De kinderen kregen daarom allemaal nog iets lekkers uitgereikt. Want dat hebben ze zeker verdiend! Bianca overhandigde de waarde cheque nog even officieel aan de aanwezige leden van het 100 jaar Ludgerus: Engelien Huurdeman, Maria Stammers en Erwin Reijerink. Waarna voorzitter Erwin nog een leuk bedankwoordje deed aan iedereen.

Het bestuur is erg blij en bedankt iedereen die op welke wijze dan ook geholpen heeft dit enorme bedrag op te halen. Wij zorgen uiteraard dat dit bedrag goed besteed gaat worden! Nogmaals dank!

Hieronder nog een aantal foto's van de uitreiking.

 

Sponsorloop 19 september 2021

Zondag 19 september j.l. hadden de oudervereniging en de leerkrachten een sponsorloop op evenementen terrein 't Strootman georganiseerd. Alle kinderen van de Ludgerusschool konden meedoen.

De gehele opbrengst komt dit keer ten goede aan het 100 jaar Ludgerus feest, dat volgend jaar van 25 t/m 29 augustus zal worden gehouden.

De opkomst was goed, naast ouders waren er ook veel andere supporters zoals familie en buurtgenoten die de kinderen kwamen aanmoedigen. 

Dit keer was er een parcours uitgezet met hindernissen. Over hooibalen klimmen en onder een net door tijgeren. Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan en heel veel rondes gelopen! Echte toppers!

Ook voor de inwendig mens werd goed gezorgd. Er stonden kraampjes met verschillende dranken, snoep, koek en broodje hamburger en braadworst. Het was een geweldige dag en wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken!

Binnenkort zullen we u hier laten weten welk geldbedrag er is opgehaald.

 

Wandeltocht 29 augustus 2021

Op zondag 29 augustus hadden we 2 wandeltochten georganiseerd. Eén van 3,5 km voor families en één van 10 km. De routes gingen door de mooie natuur van Zwolle. En voor de kinderen waren er van allerlei opdrachten en vragen bedacht. Helaas waren deze dag de weergoden ons niet zo goed gezind, maar dat mocht de pret niet drukken.  We hadden toch nog bijna 100 wandelaars! En enthousiaste reacties van de wandelaars terug gehad! Dat maakt dat we op 6 februari weer een nieuwe wandeltocht organiseren. Dus hou ons in de gaten voor meer informatie!

We willen iedereen die op welke manier dan ook heeft deel genomen of een steentje heeft bijgedragen aan deze tocht bedanken! Want we hebben ondanks het slechte weer wel een leuk bedrag opgehaald! Dat uiteraard geheel ten goede komt aan het 100 jaar Ludgerus feestweekend van 25 t/m 29 augustus 2022!

Hieronder nog een aantal leuke impressie foto's.